Metin2 Dünya çapında oynanan çok popüler bir strateji ve heyecan dolu bir aksiyon oyunudur. Güney Koreli Ymir Entertainment tarafından 2005 yılında oluşturulmuştur. Bu tarihten günümüze kadar gelmiş Uzak Doğu'nun eşsiz maceralarını yansıtan bir mmorpg oyunudur.

Oynaması son derece heyecanlı ve rekabet dolu bu oyunda akıllara takılan sorulardan biriside Metin2 karakter silmedir. Oyunda artık kullanmadığınız ve ihtiyaç duymadığınız karakterleri silmek için Metin2 tarafından oyunculara sunulan bir seçenektir. Ama bu seçenekle birlikte Metin2 oyununu oluşturan firma tarafından 2006 yılında Gameforge firmasına devredilmiştir. Devredildiği günden bu yana oyuncular karakter silme kodunun artık ortadan kalktığı yanılgısına kapılmışlardır. Bundan dolayı bu işlemlerin nasıl gerçekleştirileceği oyuncular tarafından merak konusudur.


Metin2 karakter silme kodu: hesap açmanız esnasında sizlere karakter silmeniz için kısa bir kod gönderilir. Bu kod çoğu oyuncu tarafından hatırlanmaz umursanılmaz ve unutulur. Peki Metin2 karakter silme kodunu hatırlamadığınız için işlem yapılamaz hale mi gelir? Karamsarlığa kapılmayın bu sorunun cevabı tabii ki hayır karakter silme kodunu unutsanız dahi Metin2 unutan oyuncular için yeni bir yöntem geliştirdi. Bu yöntemi vakit kaybetmeden detaylarıyla inceleyelim.

-Metin2 resmi web sitesine giriş yapalım

-Karakter silme işlemi yapmak istediğiniz hesaba giriş yapınız

-Hesabınızı açtığınızda karakter silme butonuna tıklayalım.

-Karakter silme kodu butonuna tıkladığınızda mevcut e-mail adresinize karakter silme kodu gönderilir.

-E-mail adresinizi açarak bu kodu not almalı ve unutmamalısınız


Metin2 Karakter Silme Nasıl Yapılır?

Metin2 karakter silme herkesin yapabileceği basit bir işlemdir. Dikkat etmeniz gereken tek şey yaptıktan sonra hesabınızı bir daha kullanamayacak olmanızdır ve bu işlemi yaparken emin olmalısınız. Eğer ilerleyen günlerde tekrar oynama gibi bir düşünceniz varsa bu pek mümkün değildir. Oyun hesabınızı kapatma konusunda ısrarcıysanız şu adımları izlemelisiniz.

-Kullandığınız cihazdan Metin2 oyununu açmalısınız.

-Oyunda karater seçim ekranına giriş yapmalı ve bu bölümde bulunan karakter silme butonunu seçmelisiniz.

-Karakter sil yazan yere aldığınız kodu girmeli ve onay işlemini gerçekleştirmelisiniz.