Knight Online'daki Priest sınıfı oyunun destekleyici karakteridir. Bu karakter takım arkadaşlarını iyileştirmekte koruyup ve güçlendirmektedir. Knight Online Priest Skilleri sınıfı 4 ana yetenek ağacına sahiptir. Bunlar Heal, Buff, Debuff ve Attack'dir.


Knight Online Priest Skilleri içinde her birine şefkatle dokunan iyileştirici bir enerji bulunmaktadır. Savaşın ortasında bile kalpleri iyileştiren o güçlü titreşimler karakterinde saklıdır.


Heal (İyileştirme): Bu yetenek ellerinde görünmez bir ışık gibidir ve dokunduğun herkesi canlandıran bir yetenektir. Dostların ne kadar yara alırsa alsın senin dokunuşunla ayağa kalkarlar. Bir anda kaosu dindirip yaraları sararsın. Seninle birlikte savaşanlar kalplerinde senin şifalı ellerinin varlığını hissetmektedirler.


Buff (Güçlendirme): Bu özellik sizinleyken dostların kendilerini yenilmez hisseder. Onlara sadece fiziksel değil aynı zamanda ruhsal bir zırh giydirmiş gibi olursunuz. Size ihtiyaç duyduklarında en zayıf olan bile dağ gibi güçlü olur. Bu yeteneğe sahip olanlar gücün onlara can verdiğini bilmektedir.


Cure (Arındırma): Senin varlığınla zehirli düşünceler ve hastalıklar anında kaybolur. Savaşın ortasında bile bir anlık dokunuşun her türlü karanlığı silip atar. Arkadaşlarını acıdan ve kötülükten arındırarak yeniden saflıkla dolmalarını sağlarsın.


Debuff (Zayıflatma): Bu özelliğe sahip isen düşmanların senden korkmaktadır. Rakiplerini bir bakışınla zayıf düşürme gücüne sahip olabilirsin. Böylece yenilmez gibi görünen düşmanlarınızı bile diz çöktürmeniz mümkün olmaktadır. Gücünü hem dostlarına hem de düşmanlarına böylece kolaylıkla hissettirebilirsin. Onların gururunu kırmadan adaleti sağlamayı hedefleyebilirsin.


Party Heal (Grup İyileştirme): Sadece bireylere değil bir topluluğa da el uzatırsın. Bir anda herkesin ruhunu ve bedenini yenilersin. Bu yeteneğe sahip olan kişiler huzurlu hisseder ve yeniden hayata dönerler.


Party Buff (Grup Güçlendirme): Bu yetenek sadece bireylere değil bir topluma hizmet etmeyi sağlamaktadır. Grup halinde enerjinle sarıldığın kişiler senin gücünün bir parçası olmaktadır. Knight Online Priest Skilleri içinde Party Buff grupların bir arada kalmasını sağlayan bir bağdır.