Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren popüler oyunlardan biri olan Knight Online’da oyun içi ekonomi önemlidir. Birçok oyuncu zengin olmak amacıyla Trade açma yöntemini kullanmaktadır. Oyuncular gereksinim duydukları itemları ve özel eşyaları oyunda toplayarak yüksek fiyatlara bunların satışını yaparak trade yapabilir. İstediğiniz item silah ve zırhlara ticaret sayesinde kavuşabilirsiniz. Fakat Knight Online trade açma işlemini yapmanız ticaret yapmak için gereklidir. 


Knight Online oynarken oyundan daha fazla keyif almanızı sağlamak ve daha kaliteli şekilde oyun oynamak için Trade açabilme koşulları bulunmaktadır. Knight Online Pazar Açma için öncelikli olarak oyun karakterinizin seviyesi 35 olmalıdır.  5NPoint (Knight Cash sahibi olmalısınız. Bu iki şartı sağlamanızın ardından Sms doğrulaması yapmanız gerekir. Sms ile hesap doğrulamanızı yapmak için ilk olarak NTTGame’in web sayfasına giriş yapmanız gerekir.


Hesabım butonuna tıklayın. Ardından oyun hizmetleri kategorisinden kullanıcı hesabınızın durumunu sorgulayabilirsiniz telefonla doğrulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Knight Online Trade Açma için NPC’de Trade seçeneğine tıklayın. Bu butona tıkladıktan sonra kaç trade açmak istediğinize karar vermelisiniz. Bu alanda sayı belirtmeniz gereklidir.


Açtığınız trade sayısını gerekli alana girdikten sonra belirttiğiniz adete göre ödeme yaparak Knight Online Trade Açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Diğer oyuncuların satın almaları için özel itemlarınızı sergileyebilirsiniz. Ticaret açmak için, öncelikli olarak diğer bir oyuncuya adına sağ tıklamanız gereklidir. Bu basit hareket, iki maceracıyı birbirine bağlayan bir köprü oluşturur.

  

Ticaret kategorisine tıkladığınızdan Knight Online’da kazanılan ganimetlerin paylaşıldığı büyülü ticaret penceresi oyuncunun önünde açılır. Bu alanda, oyuncunun kendi emeği ile kazandığı eşyalar yer almaktadır. Bu eşyalar içinde kılıçlar, değerli zırhlar ve çok özel iksirler bulunmaktadır. Bu itemlar bir oyuncunun yolculuğuna yön verecek birer hazineye dönüşür. Trade açma işlemi sırasında item’ların çalınmaması için dikkatli olmalısınız.


Karşılıklı olarak teklif edilen eşyalar, bir denge unsuru olarak ticaret penceresinde sergilenir. Diğer oyuncular size karşı saldırabilir. Bu nedenle güvende olmak için gerekli tedbirleri almak gerekir. Bu sırada, iki taraf da onay kutucuklarına tıkladığında, evrende yankılanan bir güven mesajı olarak anlaşma gerçekleşir. İki tarafın da Trade butonuna basmasıyla birlikte ticaretin son perdesi kapanır ve iki kahraman, birbirlerinin kaderine dokunmuş olur.


Trade açılan bölgede koruma amaçlı olarak bir parti oluşturabilirsiniz. Oyuncuların birbiri ile kurdukları bağları güçlendiren Knight Online ile ticaret kapılarını aralayabilir keyifli vakit geçirebilirsiniz.