Pre ne demek? Valorant stratejik Valorant oyununda bu kelimenin anlamı oldukça önemlidir.  İngilizce "preparation" yani hazırlık anlamı taşıyan sözcüktür. Valorant başlangıcı esnasında büyük bir hamle yapmadan önce ufak ama dikkatli bir adım atma anlamına gelmektedir. Oyuna başlamadan önce bir nevi hazırlık aşaması gibidir. Düşmanı uyarmak şaşırtmak amacıyla yapılan adımlardır.


"Pre Flash" rakibinizle savaşa girmeden önce flash bombası atmanızı temsil etmektedir. Böylece ekibinizin daha güçlü ilerlemesini sağlarsınız. Düşmanın görüşünü kapatmanızı kolaylaştırmaktadır. Aynı şekilde "Pre Smoke" çatışma öncesi ilk olarak duman bombası kullanmanız anlamı taşımaktadır. Böylece oyunda yapacağınız hazırlık hareketler sayesinde rakibinize karşı üstünlük kurmanız kolaylaşmaktadır.  


Pre ne demek? Valorant
Kısacası Pre karşılamaya başlamadan hemen önce yapacağınız hamlelerdir. Küçük hazırlık yaparak zafere doğru ilerlemenizdir.  Rakibinizi beklenmedik anlarda şaşırtmanıza sebep olmaktadır. Böylece karşınızdaki kişiyi kolayca zayıf düşürebilirsiniz. Etkileri küçük gibi görünse bile zafere doğru atacağınız adımlarda büyük etkiler oluşturmaktadır.


Valorant Pre ne demek?
Pre Valorant oyununda hazırlık aşamasını temsil eden sıkça kullanılan bir sözcüktür. Doğru anlarda yapılan hazırlıkların etkisi de daha fazla olmaktadır. Hazırlık aşamasını hatalı bir zamanda yaparsanız takımınızın güçsüz düşmesine sebep olabilirsiniz. Rakibinizi şaşırtıp kolaylıkla manipule edebilirsiniz.


Pre ne demek? Valorant hazırlık aşaması karşılaşmanın kaderini değiştirebilecek başlangıç adımlarıdır. Bu adımların önemi oldukça büyüktür.  Düşmanızıa flash bombası yada duman bombası atarak taktiksel hazırlıklar yapmanızı ifade etmektedir. Takımınızın oyunun en başında güvenli şekilde ilerlemesini istiyorsanız başlangıç aşamasındaki adımlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Böylece düşmanınızın ilerlemesini durdurabilir ve görüş alanını azaltabilirsiniz. Oyunda kontrolü almak pre aşaması ile mümkün olabilmektedir. Taktiksel açıdan avantaj sağlamaktadır.


Siz de oyunda pre flash adımını kullanarak düşmanınızı kör edebilirsiniz. Böylece düşmanınızı yavaşlatacak hamlelerde bulunabilir avantaj kazanabilirsiniz. Yapacağınız Pre hamleleri takımınızın kordine bir şekilde hareket etmesinde fayda sağlamaktadır. Oyunda kolayca bölgeleri ele geçirmeniz konusunda size hız kazandırmaktadır.