Valorant Crosshair nedir?

Valorant Crosshair Database adlı blog yazımıza hoşgeldiniz. Crosshair birçok fps (birincil kameralı) oyunlarda mevcut olan ve nişan hassasiyeti için kritik olan, ekranımızda olmazsa olmaz bir widget (arayüz materayali)'dir. Bu materyal, ekranımızın ortasında bulunup, elimizdeki silahın mermisinin ne yönde gideceğini bize gösteren (silah sekmesi hariç) bir araçtır. Birçok oyuncu bu crosshairini özelleştirerek oyun deneyimini eşsiz bir şekilde  yaşamayı tercih eder. Peki bu crossair nasıl özelleştirilir gelin beraber bir göz atalım.

Crosshair nasıl ayarlanır?

 Oyununuz içerisinde nişangah kısmına gelerek bir takım ayarlamalar yapabilirsiniz. Ama bazen bu ayarlamalar biraz vakit alabilir veya istediğiniz sonucu veremeyebilir. Daha hızlı ve kolay bir şekilde nişangah ayarlamak mümkündür. Özellikle e-sporcuların (profesyonel oyuncuların) crosshairları bu yöntemle kopyalanabilir. Gelin bu yöntem nedir kısaca bir göz atalım.

Crosshair kodları nedir?

Crosshair kodları, içlerinde hazır olarak crosshair ayarlarını oyun içerisine aktaran ve kullanıcının işini kolaylaştıran araçlardır. Peki bu kodlara nereden ulaşlacağız sorusunun cevabı: Valorant Crosshair Database olarak internete aradığınızda yığınla crosshair kodu barındıran sitelerlere girerek dilediğiniz crossharin'in kodunu kopyalamak ve ayarlardan bu kodu içe aktar seçeneği ile oyununuza aktarmaktır. Hadi gelin bazı bu kodlara bir göz atalım.


                                          


Nokta Crosshair 

Valorant nokta crosshair oyun içerisinde sık sık karşılaşacağınız yaygın bir crosshair'dir. Kodu: 0;P;c;5;o;1;d;1;z;3;f;0;0b;0;1b;0


                                                                       


Tenz'in Crosshair'i Nedir?

Bilindik valorant oyuncularından olan Tenz'in göze pek yabancı gelmeyen valorant nişangah crosshair kodu: 0;P;c;5;h;0;m;1;0l;4;0o;2;0a;1;0f;0;1b;00


Valorant Crosshair Database isimli makalemiz burada sona ermiştir buraya okuduğunuz için teşekkür ederiz. Umarız size bu bilgileri olağanca iyi bir şekilde aktarabilmişizdir. Hepinize iyi oyunlar dileriz.