Knight Online oyununda yenilmez olmanın en önemli şartı Knight Online AP hesaplamadır. Güç ve kudretinizi ölçmek için AP hesaplamanızı doğru yapmak gerekir. Savaş alanında rakiplerinizin önüne geçmenizi sağlayacak AP değeri oyuncunun en büyük silahlarından biridir.


Düşmanlarınızın korkulu rüyası olmak için elinizdeki silahın güçlü olması gerekir. Kullandığınız asa ya da kılıcın gücü ne kadar fazla olursa oyunda o derece kudretli ve yenilmez olursunuz. Karakterin gücü ve çevikliği AP için önemlidir. Sizde olan yetenekler sayesinde puan alırsınız. Bu puan saldırıcı gücünüzü arttırmaktadır. Böylece ihtiyacınız olan gücü karşılayacaktır.



Knight Online AP Hesaplama konusunda gizemli bonuslar ve takıların kudreti de oldukça büyüktür. AP kişisel yetenekler oyunda kullanılan stratejiler ve tüm ekipmanların birleşiminden oluşan etkileyici bir parçadır.


  • Silahınızın hasar gücü
  • Güç (STR) ve Çeviklik (DEX) puanlarınız
  • Takılarınız ve zırhınızın bonusları


Bunların kusursuz birleşimi sonucunda, savaş meydanında şanlı bir zafer elde edebilirsiniz. AP’nizi maksimum seviyeye çıkararak gücünüzü zirveye taşıyabilir ve rakiplerinizin kalplerine korku salabilirsiniz.  
Silahın Hasar Gücü: Elinizdeki silah ne kadar etkili olursa oyundaki rakiplerinize vereceğiniz yıkım da o derece fazla olur.


STR Puanlarınız: Güç puanlarınız, yapacağınız her bir saldırıda kudretinizi maksimuma çıkaracaktır. Yapacağınız her bir darbenin rakipleriniz üzendeki etkisini arttıracak gücün fazla olması STR'nizin yüksek olmasına bağlıdır. Güç puanlarınız, AP’nizi zirveye taşıyan harika bir silahtır.


DEX Çeviklik Puanlarınız: DEX puanlarının AP artışında büyük bir etkisi vardır. Düşmanı alt etmenizi kolaylaştıran çeviklik hızı daha hızlı saldırmanızı ve isabet ettirme olasılığınızı yükseltir. 


Ekipmanların Gücü: Zırhlarınız, yüzükleriniz ve kolyelerinizde gizli olan bonuslar olabilir. Bu bonuslar Knight Online AP Hesaplama konusunda AP’nizi yükseltmek için önemli bir adımdır. Daha güçlü ekipmanlar ile ölümcül saldırılar yapabilirsiniz.