En popüler oyunlardan biri olan Knight Online dünyasında vergi hesaplamak oyuncunun yönetici gibi davranmasını sağlamaktadır. Oyunun maddi döngüsünü yönetmek klan için önemli bir yer tutmaktadır. Bu dijital oyunda vergi oranlarını klanlar belirlemektedir. Oyun sırasında elde edilen itemlar vergiye dahildir.


Knight Online Vergi Hesaplaması yapmak için öncelikle klanın belirlediği vergi miktarını bilmelisiniz. Vergi oranı yüzde bazında belirlenmektedir. Oyunda oyuncuların alışverişlerden ve oyunlardan kazandığı paraların belli bir bölümü grup hazinesine eklenmektedir. Klanın belirlediği vergi yüzdesi %10 ise örneğin kazanılan miktar 1000 Noahsa vergi miktarı 100 Noah olarak kesilmektedir. Böylece aynı atadan gelen oyuncuların mali gücü yükselir.


Klan lideri vergi miktarını belirlerken adil davranmayı amaçlamaktadır. Oyuncuların oyuna daha fazla katılmaları daha adil bir oyun olması için düşük vergi miktarı belirlenmemesi hazinenin artması yönünden önem taşımaktadır. Verginin aşırı yüksek olması da oyundaki ticari aksiyonu azaltmaktadır. Hem oyuncıuların mutluluğu hem de kraliyet hazinesinin dolması yönünden vergi miktarının denge sağlayacak şekilde dengede olmalıdır.


Knight Online Vergi Hesaplama dikkatlice klan tarafından düşünülmelidir. Ekonomi ve ticaret yönünden dinamiklerin önemli bir parçası olan verginin kazanç hesaplarken payı büyüktür. İleriki dönemlerde olabilecek fetihleri dikkate alarak vergi hesaplaması yapılmalıdır. Vergi hesaplama adımları şu şekildedir.
Vergi oranının belirlenmesi: Oyuncuların kazançları göz önününe alınarak vergi miktarı oranı genellikle %0 ile %20 arasında değişmektedir.


Kazançların hesaplanması: Farklı görevlerden elde edilen oyun paraları toplanmaktadır.
Knight Online Vergi Hesaplama: Klan yöneticisinin belirlediği miktara göre oyuncunun parasından vergi oranına uygun olarak kesilme yapılır.
Verginin Klan hazinesine aktarılması: Kesilen vergi klan hazinesine eklenir.
Oyuncuya kalan noah miktarı: Vergi kesildikten sonra kalan oyun parası oyuncunun kullanımı için hazırdır.
Vergi oranının değiştirilmesi: Klan dilerse istediği zamanlarda vergi oranını düşürebilir yada yükseltebilir. Yükseltmesi hızlı bir şekilde klan hazinesini doldurmasını sağlamaktadır.