Siz de heyecan dolu Knight Online etkinliklerini kaçırmak istemiyorsanız yapmanız gereken Knight Online etkinlik saatleri takip etmektir. Dünyaca ünlü strateji oyununda takım ruhu ile başarı elde etmek için her anınız kıymetli olacak. Kendinizi en çetin savaşlara, zorlu meydan okumalara hazırlamak için doğru anlarda etkinliklede olmanız gerekiyor. Peki, bu büyülü zaman dilimlerine ne zaman adım atmalısınız?


Her hafta, destansı savaşların yaşandığı Lunar War’a katılmak, düşmanlara karşı gücünüzü göstermek için Salı ve Perşembe günlerini iple çekin. Akşam saat 21:00’de başlayıp adrenalin dolu dakikalara dalın. Pazar günü ise aynı heyecan sizi sabah 11:00’de beklemektedir. 


Knight Online etkinlik saatleri dünyasında, her an bir zafer kazanma için fırsat sayılabilir. Lunar War'a Salı ve Perşembe 21:00'de katılabilirsiniz. Castle Siege War ise Pazar 18:30’da başlamaktadır. Oyu kalenizi savunmak için tam zamanıdır. Forgotten Temple’da ise her gün 11:00 ve 23:00’de gizemli maceralar sizi beklemektedir.


Castle Siege War ile kendi kalenizi savunmak ve fetihlerinize fetih katmak için Pazar günü saat 18:30’u takviminize işaretleyin. Her ittifakın kaderinin çizildiği bu an, gücünüzü tarihe kazıma fırsatıdır. Forgotten Temple’ın gizemli ve tehlikelerle dolu dünyasına girmek için sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez büyülü bir fırsatınız olacaktır. Sabah saat 11:00’de ve akşam saat 23:00’de bu unutulmaz deneyimi yaşamak sizin için ideal olacaktır. Ruhunuza işleyecek bir Juraid Mountain macerası için Salı, Perşembe ve Cumartesi akşamları saat 22:00’de kapılar açılmaktadır. Böylece kazananlar arasına isminizi yazdırma şansı elde etmeniz mümkündür.


Her anı aksiyonla dolu Knight Online etkinlik saatleri dünyasında, doğru zamanlamayı kaçırmak istemezsiniz. Şimdi siz de zırhlarınızı kuşanabilirsiniz. Silahlarınızı hazırlayıp bu destansı yolculuğunuza  tam zamanında başlamanız önemlidir. Zafer etkinlik saatinde tam olarak hazır olanların olacaktır.