Knight Online’da skill sıfırlama ücretleri ekonomik durumlara göre değişiklik göstermektedir. Bunun için istenilen bütçeyi ödemeniz skil sıfırlamanızı kolaylaştıracaktır. Böylece oyundaki karakterinize tekrar şekil verebilirsiniz. Stratejik yeteneklerinizi güçlendirmek için sıfırlama işlemi yapmanız önemlidir. Knight Online karakterinizi kontrol altına için skill sıfırlama gereklidir. Böylece yeni yetenekler deneyerek rakiplerinizi şaşırtabilirsiniz. Bu hizmetin bedeli oyuncular arasında merak edilmektedir. Her oyuncunun yolculuğunda stratejik adımlar kadar alınacak doğru kararların da önemi oldukça büyüktür. Yanlış bir yetenek dağılımı yaptıysanız ya da yeni bir strateji denemek istiyorsanız o halde skill sıfırlama işlemi tam size göredir. Fakat bu skill sıfırlama işleminin bir bedeli bulunmaktadır. Oyuncuların skill sıfırlama işlemi için ödediği ücretler oyundaki ekonomiyle doğru orantılı olarak değişebilir.


Knight Online Skill sıfırlama ücretleri ödeme işlemi yaptırmak istediğinizde ödeyeceğiniz bedel yeni yol haritası oluşturmanızda etkili olacaktır. Skill sıfırlama işlemi oyundaki karakterinize yeniden can verecektir. Bu işlem sonrasında sizin azminiz ve başarınızla savaş alanlarında daha güçlü bir duruş sergileyeceksiniz. Yani ödediğiniz miktar aslında sizin yeniden doğuşunuzun sembolü olacaktır.


Skill sıfırlama ücreti işlem sırasında karşınıza çıkan ücretler, oyundaki level ve tecrüübelerinize göre değişmektedir. 2024 yılı için geçerli olan güncel Knight Online Skill sıfırlama ücretleri söyledir. Knight Online'da başlangıç seviyesindeyseniz yetenek puanlarınız az ise ödeyeceğiniz miktar daha düşük olacaktır. Genellikle başlangıç seviyelerinde ödenecek bedel yaklaşık olarak 300-500 Npoints civarındadır.


Orta seviyede ödenecek bedeller, 700-1000 Npoints arasında değişiklik göstermektedir. Oyunda ileri seviyedeyseniz ve yetenek puanlarınız yüksek ise skill sıfırlamak için ödeyeceğiniz miktar da artmaktadır. 1500-2000 Npoints arasında ileri seviye oyuncularının ücretleri değişkenlik göstermektedir. Knight Online premium hesap sahibi kişilere %10-20 gibi indirim gibi fırsatlar sağlanmaktadır. Bazen yeteneklerinizi sıfırlamanızın önemi büyüktür. Çünkü yeni karakterinizi sıfırdan oluşturmanız güçlenmenize imkan sağlamaktadır. Rakiplerinizin bir adım önüne geçmek için oyun sıfırlama işlemi yaparak farklı bir strateji kurabilirsiniz.