Hayatın hızla akan temposunda, bazen durup geriye bakmak ve Acaba ne kadar yatırım yaptım? diye sormak içinizden gelmektedir. Valorant dünyasında da durum farklı değildir. Oyunun büyülü atmosferinde kaybolabilirsiniz. Alacağınız her puan, skin ve battle pass sizi biraz daha kendine çekmektedir.

Etkileyici oyunda Valorant Hesabıma Ne Kadar Yatırdım? Oyun içindeki skin, puan ve her farklı ürün bu dijital serüvenin vazgeçilmez bir parçasıdır. Eğer hesabınıza ne kadar yatırdığınızı merak ediyorsanız geçmişin tozlu sayfalarına göz atmanın zamanı gelmiştir. Riot Games bu yolculukta size destek sağlamaktadır.  Harcamalarınızı kolayca öğrenmeniz için harika bir sistem sunmaktadır.


İşte size Valorant Hesabıma Ne Kadar Yatırdım? harcamalarınızı öğrenmenin incelikli yolu:
Riot Games’in Sihirli Kapısından Geçin: İlk olarak Riot Games'in resmi internet sitesine tıpkı bir krallığın kapısından geçer gibi giriş yapmanız gereklidir. Size ait olan o güçlü mail ve şifreyle hesap dünyanıza adım atmalısınız.


Hesap Ayarlarına Adım Atın: Giriş yaptıktan sonra hesabınızın derinliklerinde gizlenmiş hazinelere ulaşacağınız bir menü sizi karşılamaktadır. Buradan Support yani Destek bölümüne tıklayarak bir geçiş yapın.


Harcamalarınızın İzine Düşün: Destek sayfasında satın alma geçmişim şeklinde özel bir bölüm göreceksiniz. Valorant Hesabıma Ne Kadar Yatırdım? diye merak edenler bu alan oyun dünyasına yaptığınız tüm yatırımların sırrını barındırmaktadır. Tüm harcamalarınız bu bölümde göz alıcı bir liste halinde önünüze serilmektedir. Geçmişte ne kadar hesabınızda birikti görebilirsiniz.


Valorant'da hesabınıza yatırdığınız miktarı öğrenmek kolaydır. Harcamalarınızı satın alma geçmişi butonuna tıklayarak öğrenmenizmümkündür. Ayrıca satın aldığınız puanların asıl toplamını ve önceki biriktirdiğiniz tüm puanları net şekilde inceleyebileceksiniz.


İşlem bu kadar kolaydır. Bir yandan eğlencenin tadını çıkarırken diğer yandan da geçmişin sırlı defterini aralayıp harcamalarınızı kolayca takip etmeniz mümkündür.