Valorant ne kadar yatırdım, diye soran kullanıcılar için oluşturduğumuz bu yazımızda, Valorant harcama geçmişiniz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki adımlara göz atabilirsiniz. 


Bildiğiniz üzere Valorant, çok oyunculu bir FPS savaş oyunudur ve son zamanlardaki en popüler 5-5 oyunlardan biridir. Özellikle oyun içi marketteki ürünler kullanıcıların ilgisini sıklıkla çekmektedir. Kullanıcılar Valorant market üzerinden yaptığı harcamaları görmek istemektedirler. Bu sebepten dolayı Valorant ne kadar harcadım sorusu sıkça sorulmaktadır. Bugün biz de sizlere bu konuda detaylı bilgi vermek istedik.

Valorant a ne kadar yatırdım?


Valorant ne kadar para yatırdım sorusunun cevabı için öncelikle Riot Games resmi web sitesine girmeniz gerekir. Giriş işleminin ardından izleyeceğiniz adımlar çok basit. Öncelikle Destek sayfasına girmeniz gerekecektir. Ardından destek sayfasında bulunan arama çubuğundan "harcama geçmişi" yazarak arama yapın.

Aramanın ardından karşınıza çıkan sonuçlardan "Harcama Geçmişi İsteği" şeklinde çıkan başlığı bulun ve bu başlığı açın. Açtığınız sayfada karşınıza "Harcama Geçmişimi Görüntüle" şeklinde bir alan gelecektir. Bu alana tıklayarak ilerleyin.


Daha sonra sisteme tekrar giriş yapmanız gerekeceğine dair bilgilendirme gelebilir. Giriş isteniyorsa tekrar giriş yaparak ilerleyiniz.


Son olarak açılacak olan sayfada harcama geçmişinize dair detayları görebilirsiniz.


İşte bu kadar basit! Valorant hesaba ne kadar yatırdım, sorusunun cevabı bu kadar basit. Valorant'ta sizler de ne kadar harcadığınızı öğrenmek istiyorsanız hızlı ve kolay bir şekilde yukarıdaki adımları uygulayabilirsiniz.


Valorant ne kadar harcadım sorusunun cevabını verdik. Bir sonraki yazılarımızda görüşmek dileğiyle, esen kalın.